Beeldhouwer Adriaan van Rossen uit Overloon is een actie gestart om de mensen in het geteisterde Oekraïne een hart onder de riem te steken. Zijn hele oeuvre gaat in de (uit)verkoop, waarbij de opbrengst geheel ten goede zal komen aan een nog nader te bepalen doel in Oekraïne.

 

Op 9, 10 en 11 september wordt tijdens de kunstroute van het collectief “Kunstkolk” met de beeldenverkoop begonnen.

Zijn hobby als beeldhouwer heeft in vele jaren geresulteerd in een grote collectie. Nog steeds heeft hij veel plezier in zijn hobby, maar het doet hem ook goed als anderen zijn werk kunnen waarderen. Dat vormt in combinatie met de wens om Oekraïners een helpende hand te bieden de reden van de actie. En om een aankoopbeslissing voor geïnteresseerden gemakkelijker te maken, zijn de werken tijdens de actie te koop met 25% korting.

Helaas kan tijdens de kunstroute maar een deel van de collectie worden getoond. De actie blijft echter doorlopen tot hopelijk alle werken ( het zijn er meer dan 80!) een blije nieuwe eigenaar hebben gevonden.

Als mensen geïnteresseerd zijn kunnen ze altijd contact opnemen. Kijkt u dan op gerust verder op de website. Daar is het hele scala van werken te zien, inclusief een serie minibeeldjes, de welbekende potloodpuntjes.

Het banknummer NL55FVLB0225934531 is speciaal bij overboekingen voor deze actie opengesteld!

Adriaan heet u graag welkom tijdens de routedagen, maar u kunt ook bellen of mailen als u onverhoopt op het tweede weekend van september niet kunt komen, want de actie loopt door.

Zegt het voort!